KÄYTTÖOHJEET JA SOPIMUSEHDOT

Tuotteen tilaaminen ja toimittaminen

Etsi haluamasi tuote tuoteryhmien tai hakutoimintojen avulla. Voit käyttää hakutoiminnoissa esimerkiksi kirjan nimeä, kustantajaa, kirjailijaa, ISBN-numeroa tai aihetta. Hakuehtoja voi olla useampia samassa haussa. Lisää haluamasi kirjat ostoskoriin.

Tilauksen voi tehdä rekisteröitynä asiakkaana tai kirjautumatta. Rekisteröitynyt asiakas näkee omista tiedoistaan esim. tilaushistoriaa ja tilauksen statusta. Tietosuojakäytäntömme ovat luettavissa täältä.

Toimitamme tilaukset Postin välityksellä. Halutessasi voit tulla kuitenkin noutamaan tuotteesi Huittisista varastostamme. Noudosta emme veloita erillisiä toimituskuluja.

Tilauksen maksaminen tapahtuu sähköpostiin lähettämällämme laskulla.

Ensimmäisellä tilauskerralla ja rekisteröimättömien asiakkaiden tilaukset lähetetään vasta, kun laskun maksu näkyy tilillämme. Tilaus lähetetään pääsääntöisesti yhden arkipäivän sisällä siitä hetkestä kun maksu näkyy tilillä.

Nettidivarissa omien uusien tuotteiden lisäksi pääasiassa käytettyjä kirjoja, joissa on aina jonkinlaista kulumaa. Tuotteet myydään siinä kunnossa kuin ne meille tulevat. Jokaiseen myytävään tuotteeseen on liitetty kuntoluokitus, mikä kertoo myytävän tuotteen kunnon laadusta.

Alla on käyttämämme kuntoluokitus ja niistä lisäselvityksiä:

K5 - Käyttämätön: Tuote voi olla iältään vanha, mutta on kuitenkin käyttämätön ja näin ollen erittäin siistikuntoinen mahdollisesta iästä huolimatta.

K4 - Erinomainen: Tuote on hyvin pidetty. Kirjan kansissa voi näkyä säilytyksestä johtuvia jälkiä, mutta ei varsinaista kulumaa.     Kirjan kulmat eivät ole rytyssä ja sisäsivuilla ei ole mitään merkintöjä eikä kirjoituksia. Hintalappu saattaa olla kiinni.

K3 - Hyvä: Tuotteessa saattaa olla vähäistä kulumaa, mutta yleisilme on siisti. Poistetun hintalapun jälki saa olla ja alkusivuilla voi olla omistajan nimi, sutattu omistajan nimi tai siististi pois leikattu omistajan nimi. Myös joissakin sivuissa saattaa olla kulman taittaminen, jos se ei ole rikkonut sivua tai kuluttanut tekstiä lukukelvottomaksi. Kulma voi olla kurtussa esim putoamisesta johtuen, jos kirja muutoin on siisti. Kansipaperit saattavat olla kuluneet ja/tai reunoista rikki, jos kirja itsessään on hyvässä kunnossa.

K2 - Tyydyttävä: Reilusti kulumaa, alleviivauksia tai muita merkintöjä sivuilla.

K1 - Kehno: Kirja on kehnossa kunnossa, jos sen kannet tai sivut ovat selvästi rikki tai sivuja on irronnut.

Tilauksen peruuttaminen ja palauttaminen

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottohetkestä lukien. Ota aina yhteys mahdollisimman pian ennen peruuttamista/palautusta.

Tuotteet on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jona ilmoitatte peruuttavanne tilaussopimuksen. Palautettavat tuotteet on oltava myyntivaiheessa olleessa kunnossa. Asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista.

Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta, jos se on asiakkaan toivomuksesta valmistettu tai muokattu.

Myyjällä on oikeus peruuttaa tilaus, jos tuotteen hinta on verkkopalvelussa hintavirheen takia selkeästi poikkeava markkinahinnasta. Myyjä ei vastaa tuotteiden saatavuuden aiheuttamista poikkeamista.

Palautuksen rahahyvitys

Palautamme peruutetusta tilauksesta saamamme maksut antamallenne tilille viimeistään 14 päivän kuluttua kun olemme saaneet tuotteet takaisin.

Mikäli palautettua tuotetta on käytetty vastoin asiakkaalle kuuluvaa huolenpitovelvollisuutta, voidaan asiakkaalta periä tuotteen arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaa asti.